Rüyada tabancayla kendini yaralamak

Rüyada tabancayla kendini yaralamak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, böylece hayatından memnun olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak gördüyseniz:

  • Sadece kendinizi göstereceğiniz doğru zamanı beklemelisiniz.

Rüyada tabancayla birini yaralamak hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada birini tabancayla yaralamak parasal kaygılardan kurtulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına inanılır.

Rüyada tabancayla adam yaralamak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işarettir.

Rüyada kılıçla birini yaralamak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek yaralamak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine inanılır.

Rüyada silahla adam yaralamak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini yaralamak mutluluk gözyaşı dökeceğine, şansın önünün kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments