Rüyada kurşun yemek vurulmak

Rüyada kurşun yemek vurulmak hayırlı kapıların açılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine yorulur.

Rüyada kurşun yemek vurulmak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi vermeniz gereken şeyler var.

Rüyada kurşun yemek vurulmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına rivayet eder.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek yeni ilişkiler kurulacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine inanılır.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments