Rüyada karnından kurşunla vurulmak

Rüyada karnından kurşunla vurulmak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulur.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret eder.

Rüyada kurşun yemek vurulmak maddi açıdan ferahlamaya, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada başından kurşunla vurulmak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments