Rüyada kurşun sıkmak

Rüyada kurşun sıkmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Elde etmeye çalıştığınız şeylerde size ilham verebilecek yaratıcı kişilere odaklanmalısınız.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kurşun sıkmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına delalettir.

Rüyada havaya kurşun sıkmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kurşun sıkmak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisine kurşun sıkmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendine kurşun sıkmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments