Rüyada birisine kurşun sıkmak

Rüyada birisine kurşun sıkmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada birisine kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada kurşun sıkmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birisine kurşun sıkmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada birine kurşun sıkmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet eder.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada havaya kurşun sıkmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına rivayet eder.

Rüyada kendine kurşun sıkmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments