Rüyada havaya kurşun sıkmak

Rüyada havaya kurşun sıkmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, onlara hocalık edeceğine işarettir.

Rüyada havaya kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Rüyada havaya kurşun sıkmak içinin hafifleyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun sıkmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kurşun sıkmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalettir.

Rüyada birisine kurşun sıkmak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kendine kurşun sıkmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments