Rüyada kafaya kurşun sıkmak

Rüyada kafaya kurşun sıkmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, işinden geri kalacağına, zorlanacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada havaya kurşun sıkmak önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine işaret eder.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak üçüncü gözünün açılacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine kurşun sıkmak övgü dolu sözler işiteceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun sıkmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işarettir.

Rüyada birine kurşun sıkmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine kurşun sıkmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments