Rüyada kendine kurşun sıkmak

Rüyada kendine kurşun sıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, o işi canlandıracağına, iyi zamanlar geçireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada kendine kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Rüyada kurşun sıkmak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada havaya kurşun sıkmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hak yoluna döneceğine yorulur.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine kurşun sıkmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kurşun sıkmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Rüyada birisine kurşun sıkmak korkularının ve kuruntularının biteceğine, yeni çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments