Rüyada ayağa kurşun sıkmak

Rüyada ayağa kurşun sıkmak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, talihin yüze güleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Zıt fikirlere sahip kişiler sizi uğraştırabilir.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada havaya kurşun sıkmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine işarettir.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine kurşun sıkmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun sıkmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada birine kurşun sıkmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine kurşun sıkmak düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, eşit davranılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments