Rüyada kurşun kalem satın almak

Rüyada kurşun kalem satın almak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem satın almak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşma konusunda önemli yol alabilirsiniz.

Rüyada kurşun kalem satın almak hanesinin bollukla dolacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem bulmak çok üst mevkilere yükseleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak kendi işinin başına geçeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada birinden kurşun kalem almak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, hane içine ay doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments