Rüyada kurşun kalem ucu görmek

Rüyada kurşun kalem ucu görmek işlerinin daha da iyi olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, üzeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kurşun kalem ucu gördüyseniz:

  • Alışılmadık uygulamalarla ilgilenmeniz veya rutininizi değiştirmeniz yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kurşun kalem vermek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına işaret eder.

Rüyada kurşun kalem almak tatsızlıkların sona ereceğine, yeni mallara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kurşun kalem açmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kurşun kalem görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments