Rüyada kurşun kalem görmek

Rüyada kurşun kalem görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, dertlerin son bulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kurşun kalem gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Rüyada kurşun kalem almak yiyip içeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kurşun kalem vermek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem açmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden kurşun kalem almak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulur.

Rüyada kurşun kalem kırmak ekmek bulamayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments