Rüyada mavi kurşun kalem görmek

Rüyada mavi kurşun kalem görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kurşun kalem gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Rüyada kurşun kalem açmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun kalem satın almak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına inanılır.

Rüyada kurşun kalem yemek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden kurşun kalem almak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret eder.

Rüyada kurşun kalem toplamak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments