Rüyada yeşil kurşun kalem görmek

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil kurşun kalem gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek işlerin günden güne artacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun kalem kırmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinden kurşun kalem almak onu dinleyeceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem yemek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek daha fazla mal sahibi olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine delalettir.

Rüyada kurşun kalem açmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments