Rüyada birinden kurşun kalem almak

Rüyada birinden kurşun kalem almak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kurşun kalem almak gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada kurşun kalem yemek allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun kalem kırmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, iç açıcı sözlere rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada kurşun kalem toplamak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kazancının da artacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun kalem bulmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments