Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kafasının boşalacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayırlı haberler alacağına, para ve makam sahibi olacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine yorulur.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalettir.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments