Rüyada kurşun kalem açmak

Rüyada kurşun kalem açmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işarettir.

Rüyada kurşun kalem açmak gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Rüyada kurşun kalem açmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret eder.

Rüyada kurşun kalem yemek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kurşun kalem görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalettir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden kurşun kalem almak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments