Rüyada kurşun kalem kırmak

Rüyada kurşun kalem kırmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yarınlarına inanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalem kırmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda karışıklıklardan uzak durun.

Rüyada kurşun kalem kırmak gönlünün ferahlayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işarettir.

Rüyada kurşun kalem satın almak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada birinden kurşun kalem almak iyileşeceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kurşun kalem bulmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret eder.

Rüyada kurşun kalem almak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada kurşun kalem yemek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, dertlerine derman bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments