Rüyada kurşun kalem almak

Rüyada kurşun kalem almak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, büyük adımlar atacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kurşun kalem almak gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya rivayet eder.

Rüyada birinden kurşun kalem almak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Rüyada kurşun kalem yemek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, ticarette şansının düşeceğine delalettir.

Rüyada kurşun kalem vermek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet eder.

Rüyada kurşun kalem toplamak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem açmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kurşun kalem görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem bulmak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments