Rüyada kurbağa pişirmek

Rüyada kurbağa pişirmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kurbağa pişirmek gördüyseniz:

  • Belli konularda görüşlerinizin bilinmesini ya da durumunuzun görülmesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada kurbağa pişirmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada büyük kurbağa görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına delalettir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada su içinde kurbağa görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su ve kurbağa görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments