Rüyada su içinde kurbağa görmek

Rüyada su içinde kurbağa görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, makam edineceğine işaret eder.

Rüyada su içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Rüyada su içinde kurbağa görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek onlara çok bağlı olacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet eder.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek elinin darlıktan kurtulacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments