Rüyada kocaman bir kurbağa görmek

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, yeni iş kollarına girileceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir kurbağa gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kurbağa görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, yolunda giden hayatın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kurbağa görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su ve kurbağa görmek geçim derdi çekmeyeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments