Rüyada kurbağa yağdığını görmek

Rüyada kurbağa yağdığını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurbağa yağdığını gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına yorulur.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada şişen kurbağa görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kurbağa görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulur.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla kurbağa görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada elinde kurbağa görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, çok iyi işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde kurbağa görmek zor bir döneme gireceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments