Rüyada su ve kurbağa görmek

Rüyada su ve kurbağa görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada su ve kurbağa gördüyseniz:

  • Belli bir duruma farklı açılardan bakabilmeniz olumlu seçenekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada su ve kurbağa görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına işaret eder.

Rüyada su içinde kurbağa görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada su kurbağası görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek hayırlı bir haber alınacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıçrayan kurbağa görmek inancından ödün vereceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada kurbağa yediğini görmek işlerin başına geçeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments