Rüyada büyük kurbağa görmek

Rüyada büyük kurbağa görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Rüyada büyük kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, üzüntülerin gideceğine delalet eder.

Rüyada büyük kurbağa görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada derede kurbağa görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments