Rüyada sütün içinde kurbağa görmek

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet eder.

Rüyada sütün içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, riske atılacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hasta ve zor geçireceğine delalettir.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Rüyada su içinde kurbağa görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, çok daha iyi günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine tabir olunur.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments