Rüyada kulaktan ameliyat olmak

Rüyada kulaktan ameliyat olmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, mal ve para sahibi olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, helal rızık yiyeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Rüyada kulaktan ameliyat olmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada kulaktan yaralanmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, büyük paralara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan kan görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına işarettir.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek çok büyük paralar kazanılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan ısırılmak kazançtan yana kara geçeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Rüyada kulaktan kan gelmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, ticarette yol katedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan vurulmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments