Rüyada kulaktan yaralanmak

Rüyada kulaktan yaralanmak elindeki malların gideceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına inanılır.

Rüyada kulaktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Rüyada kulaktan yaralanmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan irin aktığını görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada kulaktan ameliyat olmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan birşey çıkarmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan iğne çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, mevkie edineceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan vurulmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments