Rüyada kulaktan vurulmak

Rüyada kulaktan vurulmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Rüyada kulaktan vurulmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına yorulur.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kulaktan böcek çıktığını görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada kulaktan iğne olmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, tartışmaların sonlandırılacağına alamet eder.

Rüyada kulaktan böcek çıkarmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kulaktan birşey çıkarmak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak şansının ve bahtının döneceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kulaktan kurt çıkarmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments