Rüyada kulaktan kan görmek

Rüyada kulaktan kan görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan kan gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kulaktan kan gelmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Rüyada kulaktan kan gelmesini görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine delalet eder.

Rüyada kulaktan kan geldiğini görmek çok başarılı işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kulaktan kan görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan kıl koparmak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek çekilen acıların unutulacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Rüyada kulaktan kurt çıkarmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments