Rüyada kulaktan su geldiğini görmek

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek ömür boyu süreceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, şansın kapanacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kulaktan su geldiğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan kan geldiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada kulaktan kan gelmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kulaktan kıl koparmak büyük atılımların yapılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan kan gelmesini görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kulaktan böcek çıkarmak umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek insanlara öncülük edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments