Rüyada kulaktan ısırılmak

Rüyada kulaktan ısırılmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, amacına ulaşacağına, takdir toplayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada kulaktan ısırılmak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Rüyada kulaktan ısırılmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak ticaretin büyüyeceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan kurtçuk çıktığını görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan kurt çıkarmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan kıl koparmak yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sıkıntılarının artacağına alamet eder.

Rüyada kulaktan iğne çıkarmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan kan gelmek endişelerin son bulacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments