Rüyada kulaktan kulağa konuşmak

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine inanılır.

Rüyada kulaktan iğne olmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan öpülmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada kulaktan ameliyat olmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalettir.

Rüyada kulaktan vurulmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, istediği projeleri yapamayacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan kan gelmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, saygınlığının da artacağına işarettir.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments