Rüyada televizyon kazanmak

Rüyada televizyon kazanmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, parasının ve makamının artacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyon kazanmak gördüyseniz:

  • Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin.

Rüyada televizyon kazanmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyonda maç izlemek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Rüyada televizyonda kendini görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon sunucusu görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon programı görmek etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet eder.

Rüyada küçük televizyon görmek kimse ile tartışmayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığını televizyonda görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada televizyon görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments