Rüyada çok televizyon görmek

Rüyada çok televizyon görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok televizyon gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yeni televizyon görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada televizyon masası görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına inanılır.

Rüyada eski televizyon görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek en yüksek makamlara oturacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük televizyon görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada tanıdığını televizyonda görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, daha isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada evde televizyon görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, eski enerjisini bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments