Rüyada televizyonda arkadaşını görmek

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, işlerinin açılacağına, aksiliklerin son bulacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada televizyonda arkadaşını gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını televizyonda görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada plazma televizyon görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalettir.

Rüyada kapalı televizyon görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine inanılır.

Rüyada televizyon silmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada televizyon sehpası görmek yeni denemelerde bulunacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına alamet eder.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada televizyoncu görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments