Rüyada lcd televizyon görmek

Rüyada lcd televizyon görmek gelirinden yana memnun olacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada lcd televizyon gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada televizyona çıkmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kime gideceğine yorulur.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon almak gereksiz bir harcama yapılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada televizyon dolabı görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon izlemek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon programı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon tamir ettirmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon sehpası görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments