Rüyada küçük sel görmek

Rüyada küçük sel görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada küçük sel gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri almanızda fayda var.

Rüyada küçük sel görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret eder.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada selde kaybolmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel tufan görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalettir.

Rüyada evde sel görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem sel görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, başarılarının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada selin çekildiğini görmek memur ise terfi edeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada birini selden kurtarmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments