Rüyada selin çekildiğini görmek

Rüyada selin çekildiğini görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, fesada bulaşacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada selin çekildiğini gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada selin çekildiğini görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulur.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada başkasının dişinin çekildiğini görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun çekildiğini görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf çekilmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada çekilmiş fıstık görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada biriyle fotoğraf çekilmek emeklerinin yarıda kalacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalettir.

Rüyada su çekilmesi görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments