Rüyada sel tufan görmek

Rüyada sel tufan görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel tufan gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Rüyada sel tufan görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Rüyada nuh tufanını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına inanılır.

Rüyada denizde tufan görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tufandan kurtulmak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada nuh tufanı görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolda sel görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz sel suyu görmek rızkının çoğalacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel felaketi görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments