Rüyada koyun keçi görmek

Rüyada koyun keçi görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada koyun keçi gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Rüyada koyun ve keçi pisliği görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada keçi koyun görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada koyun keçi görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada koyun ve keçi görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi inek görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada keçi yada koyun görmek geniş bir ev satın alacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments