Rüyada koyun ve keçi görmek

Rüyada koyun ve keçi görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulur.

Rüyada koyun ve keçi gördüyseniz:

  • Aslında yapmak istediğiniz şeylerin bir şekilde engellemesi sizin açınızdan son derece can sıkıcı olabilir.

Rüyada koyun keçi köpek görmek makam sahibi olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun keçi görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi pisliği görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi inek görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, saygınlık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun keçi otlatmak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments