Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, işinden geri kalacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek ortak işlere gireceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada keçi sürüsü görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü keçi görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments