Rüyada koyun ve keçi pisliği görmek

Rüyada koyun ve keçi pisliği görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada koyun ve keçi pisliği gördüyseniz:

  • Gayrimenkul, ev, ya da aile başlıklı konularda belli kuralların belirlenmesi gerekiyor olabilir.Bu alanda kendi fikirlerinizi ortaya koymanız durumunda olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacağını görebilirsiniz.

Rüyada koyun ve keçi pisliği görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına alamet eder.

Rüyada keçi pisliği yemek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına tabir olunur.

Rüyada koyun pisliği yemek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun pisliği görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine delalettir.

Rüyada koyun pisliği temizlemek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada koyun keçi otlatmak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, çeşitleneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, allah’ın yolundan gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi yada koyun görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments