Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek çalıştığına değeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulur.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek şan şöhret, itibar kazanacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğunu öpmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun birini öpmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments