Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, rızkında ve malından olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yolunun hep açık olacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Sizi tatmin etmeyen veya keyif vermeyen iş, anlaşma, ilişki veya iş birliklerini sonlandırabilirsiniz.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, isteklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun birini öpmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğunu öpmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yazgısının güzelleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments