Rüyada asansörle aşağıya düşmek

Rüyada asansörle aşağıya düşmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, muradına ereceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Farkındalığınızı arttıracak aktiviteler aynı zamanda yaşam tarınızı da zenginleştirebilir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek kişinin isteklerine nail olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada asansörle aşağı düşmek rahatının bozulacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uzaktan haberler işiteceğine işarettir.

Rüyada asansör aşağı inmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı inmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek kazancının azalmayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments