Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle aşağı indiğini gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuza sıkıca bağlı kalma isteğiniz dikkate almanız gereken net fırsatları veya seçenekleri görmenizi ya da değerlendirmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalettir.

Rüyada asansörle indiğini görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına inanılır.

Rüyada asansörün indiğini görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada asansörden indiğini görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada asansörden aşağı inmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansör aşağı inmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments