Rüyada asansörden indiğini görmek

Rüyada asansörden indiğini görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunların günden güne artacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işarettir.

Rüyada asansörden indiğini gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörün indiğini görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada asansörle indiğini görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörden indiğini görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, bahtının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada meleklerin indiğini görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada uçaktan indiğini görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments