Rüyada asansörle indiğini görmek

Rüyada asansörle indiğini görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hoşluk içinde olacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada asansörle indiğini gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, aşkının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada asansörün indiğini görmek güzel haberler alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada asansörden indiğini görmek engellerin aşılacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle indiğini görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada kuyuya indiğini görmek şansın yüzüne güleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabadan eşya indirmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan indiğini görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Rüyada arabadan indiğini görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments